Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU

Prishtinë,

Kulmi.im është një web faqe inovative, me emër unik, që ka për qëllim krijimin e nje databaze të besueshme e të pasur të patundshmerive nga të gjitha trojet Shqipfolëse si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Preshevë Bujanoc e Medvegje e gjetiu ku shiten pasuritë e patundshme.

Kulmi.im është një web faqe inovative, me emër unik, që ka për qëllim krijimin e nje databaze të besueshme e të pasur të patundshmerive nga të gjitha trojet Shqipfolëse si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Preshevë Bujanoc e Medvegje e gjetiu ku shiten pasuritë e patundshme. Në kulmi.im mund të gjeni edhe gjithçka që ju nevojitet për shtëpinë tuaj, duke filluar nga planet e shtëpive, kompanitë e ndërtimit, kompanitë e materialit, elementeve e pajisjeve shtëpiake etj. Për të publikuar pronën tuaj, së pari duhet të regjistroheni me një procedurë tejet të thjeshtë. Pas regjistrimit ju mund të publikoni për shitje patundshmëritë e juaja, si psh. shtëpinë, banesën, lokalin afarist, tokën apo edhe mund ti jipni ato me qera. Në rast se keni nevojë për çfaredo ndihme rreth web faqes tonë apo shërbimeve që ofrojmë, ju lutemi na kontaktoni në email adresë info@kulmi.im. Ju falënderon ekipi i kulmi.im

Kategoria: Për bebe dhe fëmijë

Webpage: http://www.kulmi.im

 www.kulmi.im, Prishtinë, ,

Faqe: 1


execution time: 0.060740947723389
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1