Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit



  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:




Marketing



REKLAMO KËTU

Gjilan, V.Baftiu II/15

Kompani për zhvillim të software'it. Programe profesionale për restaurante, vetëshërbime, POS... Gjithashtu bëjmë zhvillimin e software-it sipas kërkesës.

Net Media është themeluar në mars të vitit 2000 në qytetin e Gjilanit - Kosovë, Evropë. Kompania jonë ka filluar si një kompani për zhvillim të software-it dhe dyqan kompjuterësh. Në vitin 2001 kemi filluar me ofrimin e shërbimeve të Internetit, fillimisht përmes dialup - linjave telefonike analoge dhe kemi vazhduar zgjërimin në 2.4GHz Wireless teknologji dhe më pas në brezin 5GHz. Klientët tanë janë ekonomitë familjare, bizneset private, internet kafe -të, Internet providerët, restoranet ekskluzive, supermarketet, kompanitë publike etj. Software-i ynë tani përdoret me sukses nga më shumë se 60 kompani në mbarë Kosovë. Lloji i software-it tonë është shumë i gjerë dhe nuk kufizohet vetëm në pakot financiare, por edhe n ë aplikacione të vecanta si kontrolli i proceseve të prodhimit, software të posacëm për mikrokontrolerë, akuizicioni i të dhënave, CD prezantime multimedia etj. Fusha kryesore e kompanisë sonë është zhvillimi i software-it me gamë shumë të gjerë. Për më shumë informata mos hezitoni të na kontaktoni.

Kategoria: Komunikime

Webpage: www.net-computers.net

 Net Media, Gjilan, V.Baftiu II/15, 044 124 640

Faqe: 1


execution time: 0.044633150100708
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1