Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU

Max LogisticsTiranë, Ymer Kurti pallati2/1

Plaforma me e re dhe me e madhe ne Ballkan e Europe ku kompanite gjejne lidhjet e duhura per logjistiken.

Plaforma me e re dhe me e madhe ne Ballkan e Europe ku kompanite gjejne lidhjet e duhura per logjistiken. Ul kostot, merr cmimin me te mire per transport, ul stresin, ndiq mallin me gps

Kategoria: Turizëm

Webpage: www.maxlogistics.eu

 Max Logistics, Tiranë, Ymer Kurti pallati2/1, 00355688400008

Faqe: 1


execution time: 0.061346054077148
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1