Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU


Tonera (boje) per printerat dhe fotokopjet

Tonera te rinj, black dhe color per printera dhe fotokopje. Çmime konkuruese. Tonera te rimbushur per nje pjese te madhe te tonerave. Çmimet konkuruese. Garanci e plote per produktet tona. Sherbimi delivery ne Tirane dhe gjithe vendin. (ne Tirane brenda ores) Nje ide çmimesh: Tonera te Rinj HP 35A,36A,78A,83A,85A --------2000L (tonera te Rinj) Samsung 101-------3000L <....> (Rimbushja 2500L) Samsung 104-------3300L <....> (Rimbushja 2500L) Samsung 111 ------3300L <....> (Rimbushja 2500L) Per çdo model na kontaktoni ne adresen" Rruga: Pjeter Bogdani bllok . (perballe Bar My Way) 068 20 74147 069 65 32103

Kategoria:

 Tonera te Rinj, Tiranë, Pjeter Bogdani, 0682074147

Faqe: 1


execution time: 0.047367095947266
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1