Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU


Kryejm te gjitha punet sa i perket nxemjes qendroe (te gjitha sistemet), ujesjellesit, kanalizimit ,sanitaris dhe qeramikes

Kryejm te gjitha punet sa i perket nxemjes qendroe (te gjitha sistemet), ujesjellesit, kanalizimit ,sanitaris dhe qeramikes

Kategoria: Orëtar

 Ela Construction, Prishtinë, Enver Maloku-Prishtine, +38649707538

Faqe: 1


execution time: 0.050935029983521
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1