Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU

Tiranë, 3 Dshmoret, yzberisht (Tr)

DEZINFEKTIM, DEZINSEKTIM, DERATIZIM

GRIFIN ALBANIA SH.P.K është kompani me një experience 5 vjeçare në tregun shqiptar dhe ka si aktivitet kryesor mbrojtjen e shëndetit publik, sigurinë ushqimore dhe mjedisin me metoda eko-miqësore. GRIFIN ju ofron shërbime dhe produkte : Dezinfektimi (për mikrobet) Dezinsektimi (për insektet) Deratizimi (për brejtësit) Konsulencë për sistemin HACCP Produktet tona janë nga markat cilësore Evropiane.

Kategoria: Shtyp, dizajn dhe publikim

Webpage: www.grifin.al

 Grifin Albania, Tiranë, 3 Dshmoret, yzberisht (Tr) , 0662721174

Faqe: 1


execution time: 0.048328161239624
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1