Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit



  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:




Marketing



REKLAMO KËTU


Ofrojme Sherbime Kontabiliteti ,Tirane

Per te gjitha bizneset e vogla,te mesme dhe te medha ofrojme sherbime te kontabilitetit me cmime me konkurruese ne treg! ▪Mbajtja e llogarive kontabel dhe deklarimi i detyrimeve tatimore per cdo subjekt bazuar në SKK ▪Deklarimi i Librave të Blerjes dhe Librave të Shitjes ▪Deklarimi i TVSH-së ▪Deklarimi I Kontributeve të Sigurimeve Shoqërore dhe Shëndetësore. ▪Deklarimi dhe largimi i punonjësve ▪Deklarimi I Tatimit Fitimit dhe tatimit ne burim ▪Hartimi i Pasqyrave Financiare dhe mbyllja e Bilancit Kontabël Zyre Kontabiliteti, email: florian.sado@hotmail.com cell: 0694148166 / 0692331039

Kategoria: Kozmetikë

 Zyre Kontabiliteti Tirane, Tiranë, Arkitekt Sinani,1, 00355694141166

Faqe: 1


execution time: 0.039783000946045
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1