Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU

Prishtinë, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës

Kolegji AAB është institucioni i parë jopublik i arsimit të lartë në Kosovë

Në fillimet e tij institucioni ynë ofroi programe studimore nga fusha e Artit dhe Komunikimit Masiv duke u zgjeruar vazhdimisht me programe studimore në fushat e tjera dhe në këtë mënyrë duke u shndërruar në qendër relevante akademike në vend dhe rajon si dhe për të shërbyer si institucin model i arsimi të lartë jo vetëm në Kosovë por edhe në rajon. Si institucion jopublik Kolegji AAB ofroi shembull të mirëfilltë të promovimit të autonomisë institucionale dhe lirisë akademike në mësimdhënie dhe kërkim shkencor brenda institucionit.

Kategoria: Elektrikë

Webpage: http://www.aab-edu.net/en

 AAB University, Prishtinë, Zona Industriale Prishtinë - Fushë Kosovë 10000 Prishtinë, Republika e Kosovës, +377 (0) 45 284 797

Faqe: 1


execution time: 0.049536943435669
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1