Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU


Bojra Tirana ofron në treg një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë.

Bojra Tirana ofron në treg një gamë të gjerë produktesh të një cilësie të lartë dhe garanton ofertën më të mirë në treg për raportin cilësi-cmim.Bojra Tirana operon ne tregun e materialeve te ndertimit dhe rifinitures qe nga viti 2007. Qellimi yne eshte te ofrojme experience superiore dhe vlera te larta per klientet tane.

Kategoria: Media

Webpage: http://www.bojratirana.com/

 Bojra Tirana, Tiranë, Rruga e Elbasanit, +355696233699

Faqe: 1


execution time: 0.058881998062134
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1