Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
REGJISTRO BIZNESIN TËND PA PAGESË
Bëni Like për përkrahje të projektit  ÇKA OFROJMË

  Prioriteti i shpalljes suaj
  Mundësia e shtimit të artikujve
  Shfletimi i ofertave të shitësit
  Kërkimet e avancuara
  ...

Kategoritë:


Vendi:
MarketingREKLAMO KËTU

Bizneset.al është një web faqe inovative, me emër unik, që ka për qëllim promovimin e biznesit në të gjitha trojet Shqipfolëse si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Preshevë Bujanoc e Medvegje, dhe gjith bizneset e Shqiptarëve që opërojnë në diasporë.

Bizneset.al është një web faqe inovative, me emër unik, që ka për qëllim promovimin e biznesit në të gjitha trojet Shqipfolëse si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Preshevë Bujanoc e Medvegje, dhe gjith bizneset e Shqiptarëve që opërojnë në diasporë. Regjistrimi dhe listimi i bizneseve është gratis. Bizneset mund të fusin shenimet e artikujve dhe shërbimeve të tyre, për këtë mundësi bizneset e interesuara duhet të kontaktojnë me redaksinë përmes email adresës info@bizneset.al. Pasi të bëhet regjistrimi i biznesit, logoja e biznesit dhe një fotografi janë të doemosdoshme për hirë te ruajtjes së funksionalitetit dhe kompletimit të shenimeve të biznesit. Bizneset që nuk shtojnë logon e tyre dhe fotografine e tyre, mund të fshihen nga baza e shenimeve. Shfletimin e artikujve dhe ofertave të bizneseve mund ta bën cdo person i regjistruar (regjistrimi është gratis). Regjistrimi dhe listimi i bizneseve është gratis. Bizneset mund të fusin shenimet e artikujve dhe shërbimeve të tyre, për këtë mundësi bizneset e interesuara duhet të kontaktojnë me redaksinë përmes email adresës info@bizneset.al. Pasi të bëhet regjistrimi i biznesit, logoja e biznesit dhe një fotografi janë të doemosdoshme për hirë te ruajtjes së funksionalitetit dhe kompletimit të shenimeve të biznesit. Bizneset që nuk shtojnë logon e tyre dhe fotografine e tyre, mund të fshihen nga baza e shenimeve. Shfletimin e artikujve dhe ofertave të bizneseve mund ta bën cdo person i regjistruar (regjistrimi është gratis).

Kategoria: Material ndërtimor

Webpage: http://www.bizneset.al

 bizneset.al

Faqe: 1


execution time: 0.047866106033325
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1