Email
Password
Rexhistro biznesin tënd!     Harrova passwordin
 Bizneset Produktet Rreth nesh Privatësia 
 
Rreth projektit bizneset.al

bizneset.al është një web faqe inovative, me emër unik, që ka për qëllim promovimin e biznesit në të gjitha trojet Shqipfolëse si në Shqipëri, Kosovë, Maqedoni, Mal të Zi, Preshevë Bujanoc e Medvegje, dhe gjith bizneset e Shqiptarëve që opërojnë në diasporë.

Regjistrimi dhe listimi i bizneseve është gratis. Bizneset mund të fusin shenimet e artikujve dhe shërbimeve të tyre, për këtë mundësi bizneset e interesuara duhet të kontaktojnë me redaksinë përmes email adresës info@bizneset.al ose në numër telefoni +383 44 124 640.

Pasi të bëhet regjistrimi i biznesit, logoja e biznesit dhe një fotografi janë të doemosdoshme për hirë te ruajtjes së funksionalitetit dhe kompletimit të shenimeve të biznesit. Bizneset që nuk shtojnë logon e tyre dhe fotografine e tyre, mund të fshihen nga baza e shenimeve.

Shfletimin e artikujve dhe ofertave të bizneseve mund ta bën çdo person i regjistruar (regjistrimi është gratis).

execution time: 0.044528007507324
 

 

KONTAKTI

Address:

Phone: +383 44 124 640

email: info@bizneset.al

 

© 2014-2020 bizneset.al, all rights reserved
info: www.bizneset.al,
info@bizneset.al, tel: +383 44 124 640

 

 

Your IP: 192.168.74.1